UUSI KATSAUS MYYTTIIN JOULUPUKISTA VERRATTUNA JEESUKSEN KRISTUKSEN TODELLISUUTEEN

Kun huolella vertaamme myyttiä joulupukista Raamatun tosikertomukseen Jeesuksesta Kristuksesta, meille jää se järkyttävä tosiasia, että pukki on täydellisesti korvannut Jeesuksen liian monien ihmisten elämässä.

New Age’n kirjoittajat julistavat toistuvasti, että planetaarisen Logos’in ylin johtaja - heidän korkein johtajansa - on nimeltään Sanat Kumara. Mestari D.K., joka puhuu Alice Bailey’n kautta, määrittelee Sanat Kumara’n “valona ja tietoa antavana älynä planeetallamme ja sen sisällä.” [The Externalisation of the Hierarchy, Alice A. Bailey, Sivu 676]. Myöhemmin samassa teoksessa Sanat Kumara tunnustetaan toisella nimellä: Maailman Herra [Sivu 735]. Tämä on tietysti synonyymi Raamatun Saatanasta käyttämille nimityksille. Raamatussa Joh. 12:31, 14:30, ja 16:11, Jeesus nimitti Saatanaa ”maailman ruhtinaaksi”. On siis varma, että Sanat, New Age’n ylin johtaja, jota he nimittävät ”Maailman Herraksi” ei ole kukaan muu kuin Saatana, jota Jeesus kutsui ”maailman ruhtinaaksi”. Sanat on yksinkertaisesti vain englanninkielen sanan Satan translokaatio. Sanat on yhtä kuin Satan, suomeksi Saatana. Tästä ei ole epäilystä varsinkin ottaen huomioon, että Suunnitelma tuoda Sanat’in Uusi Maailman Järjestys on identtinen Raamatun profetialle siitä, kuinka Saatana tulee toimimaan aikakauden lopussa.

Santa = Satan.

Salli minun nyt esitellä eräs toinen sanan Satan (Saatana) translokaatio.

Santa. Kuten sanoissa Santa Claus (joulupukki).

Ennen kuin reagoit liian pikaisesti, pyydän sinua varaamaan aikaa ja lukemaan tämän vertailun Raamatun opetusten Jeesuksen ja mytologisten käsitysten joulupukin (engl. Santa Claus) välillä. Monet, monet pastorit valittavat sitä tosiasiaa, että joulupukki on korvannut Jeesuksen liian monien lasten ja aikuisten sydämissä tämän päivän Amerikassa (miten Suomessa?). Kun luet tätä vertailua, niin ymmärrät, että tämä korvaaminen amerikkalaisten sydämissä ei ole tapahtunut vahingossa. Pystyt näkemään kuinka Saatana, mestarimarionetti, vetäen naruista maailman yläpuolella, johtaa sekä aikuisia että lapsia pois Jeesuksesta kohti joulupukkia, joka on maailman rakkauden ja kaiken sen ruumiillistuma, mitä maailmassa on.

VERTAILU JEESUKSEN JA JOULUPUKIN VÄLILLÄ

JEESUS KRISTUS: MEIDÄN HERRAMME JA VAPAHTAJAMME RAAMATUN MUKAAN
JOULUPUKKI (SANTA CLAUS): VÄÄRENNÖS IHMISTEN MYYTTIEN MUKAAN
1. Hänellä on villanvalkoiset hiukset (Ilm.1:14) 1. Hänellä on villanvalkoiset hiukset.
2. Hänellä on parta (Jes.50:6) 2. Hänellä on parta.
3. Hän tulee punaisessa puvussa (Jes.63:1-2) 3. Hän tulee punaisessa puvussa.
4. Hänen tulemuksensa hetki on salaisuus (Lk. 12:40; Mk. 13:33) 4. Hänen tulemuksensa hetki on salaisuus.
5. Hän tulee pohjoisesta, jossa Hän asuu (Hes.1:4; Ps. 48:2) 5. Hän tulee pohjoisesta, jossa hän asuu.
6. Hän on rakentaja (Mk. 6:3) 6. Hän on lelujen rakentaja.
7. Hän tulee kuin varas yöllä (Mt. 24:43-44) 7. Hän tulee kuin varas yöllä Vieläpä pääseekin koteihin kuin varas.
8. Hän on kaikkivaltias (Ilm.19:6) 8. Hän on kaikkivaltias - voi jakaa kaikki maailman lahjat yhdessä yössä.
9. Hän on kaikkitietävä (Hepr. 4:13; 1 Joh. 3:20) 9. Hän on kaikkitietävä - tietää oletko ollut kiltti vai tuhma koko vuoden ajalta.
10. Hän on kaikkialla läsnä oleva (Ps.139:7-10; Ef. 4:6; Joh.3:13) 10. Hän on kaikkialla läsnä oleva - Hänen täytyy olla kaikkialla yhtäaikaa, koska pystyy jakamaan kaikki lahjat yhdessä lyhyessä yössä.
11. Hän on ajaton, ikuinen (Ilm.1:8; 21:6) 11. Hän elää ikuisesti.
12. Hän elää ihmisissä (1 Kor. 3:16; 2 Kor. 6:16-17) 12. Hän elää lasten sydämissä.
13. Hän on lahjojen antaja (Ef. 4:8) 13. Hän on lahjojen antaja.
14. Hän on ehdottomasti totta (Joh.14:6) 14. Hän on ehdottomasti tarua - (1.Tim.1:4; 4:7; 2.Tim.4:4)
15. Hän istuu valtaistuimella (Ilm. 5:1; Hepr. 1:8) 15. Hän istuu valtaistuimella.
16. Meitä kehotetaan käymään rohkeasti armoistuimen eteen tarpeinemme (Hepr. 4:16) 16. Lapsia kehotetaan lähestymään hänen valtaistuintaan ja pyytämään, mitä haluavat.
17. Hän kehottaa lapsia tottelemaan vanhempia. 17. Hän kehottaa lapsia tottelemaan vanhempia.
18. Haluaa lasten tulevan luoksensa. (Mk.10:14) 18. Kutsuu lapsia luoksensa.
19. Hän tuomitsee (Room 14:10; Rev 20:2) 19. Hän tuomitsee, oletko hyvä vai paha.
20. Hän on Iankaikkinen Isä (Jes. 9:6; Hepr. 12:2) 20. Hän on Isä Joulu (Father Christmas).
21. Hän on Kristuslapsi (Mt. 1:23; Lk. 2:11-12) 21. Hän on Kris Kringle (tarkoittaa kristuslapsi).
22. Hän on rukousten ja ylistyksen arvoinen (Ilm.5:14 Hepr.1:6) 22. Lapset rukoilevat ja ylistävät "St. Nick’iä"
23. Hän on sotajoukkojen Herra (suomalaisen käännöksen mukaan Herra Sebaot) (Mal.3:5; Jes. 8:13; Ps.24:10) 23. Hän on tonttujen (maahisten) armeijan herra - (Druidi-uskonnossa maahiset, engl. elves, ovat demoneita tai puiden henkiä)
24. Jumala sanoo (KJV-käännöksen mukaan), "Ho, ho ... (Sak. 2:6) 24. Santa (pukki) sanoo englanniksi, "Ho, ho, ho ..."
25. Hän on Rauhan Ruhtinas, Jumalan kuva (Jes. 9:6; Hepr. 1:3) 25. Hän on maailmanrauhan symboli, joulunajan kuva

Huomautus: Tämä vertailu on otettu julkaisusta "The GOOD NEWSletter", by Former Catholics For Christ, Oct/Nov/Dec, 1997.

Tästä voi selvästi nähdä, että joku tarkoituksella loi Jeesuksen maailmallisen väärennöksen, rinnastaen Jeesuksen monia ominaisuuksia joulupukkiin! On liian monia suoria yhtäläisyyksiä, että tämä joulupukin luominen olisi ollut sattuma. Job 1:6-7 sanoo, että Saatana kiertää ja kuljeksii maata, ikään kuin se olisi pieni puutarhapalsta täysin hänen hallinnassaan. Saatanaa voidaan ajatella mestarimarionettina vetelemässä naruja maan päällä. On varma, että näinä viimeisinä päivinä Saatana haluaisi jonkun toisen vetävän lasten huomion, ihailun ja rakkauden pois Jeesuksesta Kristuksesta. Eikä ainoastaan sitä, vaan Saatana olisi halunnut turmella lapset jo varhain tuolla kaikkein tuhoisimmalla hengellisellä sairaudella, rakkaudella aineellisiin asioihin ja rakkaudella itseensä, kun pitää saada niin paljon lahjoja kuin mahdollista! Joulupukin (Santa Claus) luominen ja mainostaminen taatusti toteuttaa kaikki nämä tavoitteet.

Muista, että yksi Jeesuksen lopun ajan profetia oli, että ihmisten sydämet tulisivat hyvin kylmiksi Häntä kohtaan. ”Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” (Mt.24:12)

On varmaa, että lapsia kehotetaan tulemaan väärälle lähteelle pyytämään lahjoja, heitä rohkaistaan oikeaan käytökseen läpi vuoden, mutta vääristä syistä ja heitä opetetaan rakastamaan aineellisia asioita ennemmin ja enemmän kuin Jumalaa. Tästä tulee mieleen eräs toinen lopun ajan profetia. "Mutta ymmärrä tämä, että viimeisinä päivinä on tuleva vaarallisia suuren ahdingon ja murheen aikoja, vaikeita selviytyä ja kestää. Sillä ihmiset ovat itserakkaita ja äärimmäisen itsekeskeisiä, rahaa rakastavia ja heitä ajaa kohtuuttoman kiihkeä halu rikastua … He rakastavat aistillisia nautintoja ja turhia huvituksia enemmän ja ennemmin kuin Jumalaa. … (But understand this, that in the last days will come perilous times of great stress and trouble, hard to deal with and hard to bear. For people will be lovers of self and utterly self-centered, lovers of money and aroused by an inordinate greedy desire for wealth ... They will be lovers of sensual pleasures and vain amusements, more than and rather than, lovers of God.)" (2 Timothy 4:1, 2, 4; Parallel Bible, KJV/Amplified Commentary).

Eikö tämä profetia olekin täydellinen kuva yhteiskunnastamme tänä päivänä? Lapsia opetetaan jo hyvin varhaisesta iästä rakastamaan aineellisia omaisuuksia, yrittämään saada niin monta lahjaa kuin mahdollista ja rakastamaan itseään suuresti ja kaikki tuloksena uskosta tähän pakanalliseen joulupukki-myyttiin.

Kehotamme sinua ottamaan tämän informaation rakkaudella, jossa se annettiin. Sinun ei takuulla pidä opettaa lapsillesi joulupukkimyyttiä, vaan sinun pitäisi opettaa heille, että Jeesus on ”Reason for the Season” (joulun syy). Samalla kun lahjojen vaihtamisesta ei ole vahinkoa, sinun pitäisi opettaa lapsillesi, että on parempi antaa kuin saada. Ja sinun pitäisi ehdottomasti opettaa heille, että Jeesus antoi koko historian suurimman lahjan, Iankaikkisen Elämän Lahjan!

Kun nyt ymmärrät sen tarkoituksellisen tavan, jolla joulupukkimyytti luotiin suoraksi Jeesuksen väärennökseksi, voit nähdä, että lapset voidaan helposti johtaa hengellisesti harhaan johtamalla heidät uskomaan ja ottamaan osaa tähän taruun. Kiinnitä heidän huomionsa Jeesukseen Kristukseen.

Tämä informaatio on jälleen vain yksi tapaus, joka osoittaa, että elämme sydämen kylmyyden ja petoksen viimeisissä päivissä. Yhdessä monien muiden aikakauden lopun merkkien kanssa, tämän pakanallisen druidi-uskonnon Santa Claus (joulupukki) on vain yksi selvä lisämerkki lopusta.

(artikkeli oli ennen Cutting Edge Finlandin sivulla)


Joulu, roomalainen pakanallinen saturnalia

SISÄLLYSLUETTELO