Saatanan juonet paljastettu::

KANDIDAATIT ANTIKRISTUKSEKSI

Raamattu sanoo että aikojen lopussa, 7 vuotta ennen kuin Jeesus Kristus tulee voimassaan ja kunniassaan, maailmassa astuu valtaan suuri poliittinen ja uskonnollinen johtaja, yhdessä väärän profeetan, eräänlaisen "propagandaministerin" kanssa.
Tästä kertovat monet Raamatun jakeet, esim. (2 Tess 2:3-4) "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala..."

Huomaa tämä: Raamatun pääasiallinen Antikristus (Dan.7:25, Ilm. luku 13) on Rooman Paavi, tässä puhutaan nyt ylläolevasta 2.Tess.2:3:n "laittomuuden ihmisestä".


Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. (Ilm 13:2b)

Sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. (Ilm 13:7b)UUSI MAAILMANJÄRJESTYS TULEE, VALMISTAUDU NÄKEMÄÄN PIAN PAHOLAISEN (LOHIKÄÄRMEEN) LÄHETTILÄS.


Sananda Immanuel

Näyttelee "Jeesusta" astraalissa maailmassa ja ns. kuolemanjälkeisissä kokemuksissa. Hän on se josta Michaelangelo maalasi muotokuvan jonka kirkot hyväksyivät "Jeesuksen" kuvaksi. Suurimmassa osassa kirkoista tänä päivänä on kuvia tästä Sanandasta joita on ripustettuna seinällä jossakin. Suurin osa uskovaisista yhdistävät tämän kuvan aitoon Yeshuaan/Jeesukseen kun todellisuudessa se on saatanallinen Sananda Immanuel joka tulee maahan näytellen Jeesusta, Jumalan poikaa. Se on hyvä petos. Kirkkoa on valmisteltu satoja vuosia tähän.
Sananda Immanuel väittää elävänsä UFOssa nimeltä Capricorn (kauris) ja tekee työtä Utahissa jotä hän pitää "Uutena Siionina". Työskentelee demonisen mormoni kultin parissa ja myös Jerusalemissa kulisseissa valmistellen saapumistaan kristittyjen messiaana.

Sananda Immanuel väittää/myöntää että Sanat Kumera on hänen isänsä - Sanat Kumera on toinen nimi Saatanalle

Lue enemmän Sanandasta http://www.omegansareliars.com:sta.

Torinon käärinliinassa oleva kuva ei ole Jeesuksen, vaan Sananda Immanuelin! Jumala ei tahdo uskomme perustuvan kuviin, vaan Hänen Sanaansa! Käärinliina on babylonialaisen roomalaiskatolisen-kuvien- ja riivaajienpalvontakirkon kautta tullut Saatanan taidokas harhautus, jolla ihmisiä yritetään saada uskomaan (ja on saatu uskomaan) valheeseen, että Sananda on Jeesus. Mutta kun ei ole!


Rahmat Ahmad Maitreya

Esittää arabi-tietäjä roolia esiintyen "suurena maailman opettajana". Hän on ilmestynyt Nairobissa, Keniassa ja monissa paikoissa ympäri maailmaa. Hänen äänitorvensa Benjamin Creme on kanavoinut Maitreyan viestejä vuosien ajan ja yrittänyt promosoida ja valmistaa maailmaa Maitreyan ilmestymistä varten. Maitreya yhdistetään Marsiin, asuu todennäköisesti siellä odottaen kunnes on aika tehdä uusia ilmestymisiä maassa. New Age ihmiset puhuvat hänen tulostaan tulevaisuudessa... hän on jo ollut täällä... monta kertaa... Mutta olisiko kyseessä Saatanan versio Johannes Kastajasta?

Enemmän Maitreyasta

Hujjat-Allah al-Mahdi

Hujjat Allah ibn al-Hasan al-Mahdi myös tunnetaan nimillä al-Imam al-Mahdi, Imam al-Zaman, "Imam of the Time"), yms. Shia muslimien suurimman suuntauksen (85% shialaisista, noin 150-200 Twelver Shiaa) seuraajat uskovat että 12 Imaamia ovat hengellisiä ja poliittisia Islamin profeetta Muhammadin seuraajia... He uskovat hänen olevan Mahdi, Islamin eskatologinen lunastaja ja viimeinen kahdestatoista Imaamista joka ilmestyy Isan (Jeesuksen Kristuksen) kanssa täyttääkseen tehtävänsä tuoda rauhaa ja oikeudenmukaisuutta maailmaan. Twelver Shiat uskovat, että al-Mahdi syntyi 15. Sha'ban 869 CE / 255 AH
Monet Sunni Muslimit torjuvat että hän on Mahdi ja uskovat että Mahdi ei ole vielä syntynyt.

Islam on luotettavimman profetian tulkinnan mukaan Ilmestyskirjan peto ja siitä nousee lopullinen Antikristus.


Saint Germaine tai San Germán tai Saint Germain

Oletettavasti syntyi 26.5.1696, Transilvanian kuninkaan Ferenz II RaKoczi:n ja Prinsessa Carlotan poikana, linnassa Karpaattien vuoristossa. Asui myöhemmin Pariisissa ja tunnettiin "Pyhän Germainin Kreivinä". Oletettavasti hänellä oli yliluonnollisia kykyjä. Kokouksissa hän kertoi yhteyksistään Kleopatraan, Jeesukseen, Saban kuningattareen, Pyhään Anaan, Valoisin hoviin, antiikin Roomaan, Venäjään, Turkkiin, Itävaltaan, Kiinaan, Japaniin, Intiaan. Kuoli Herttua Kaarlen linnassa, Ruotsissa, vuonna 1784 vaikka okkultistit sanovat että hän ei koskaan kuollut, että hän on Ylösnoussut Mestari. Ilmestyi v. 1785 Venäjän kuningattaren Katariina 2:n tärkeässä konferenssissa, 1793 ilmestyi kuninkaan rakastajatar Jeanne Dubarry:lle. Vuonna 1920 piispa Leadbeater puhui hänen kanssaan Roomassa. (Okkultistien omaa infoa "ylösnousseista mestareista" esim. täällä.)
HÄN ON DEMONINEN HENKI, ITSE PAHOLAISEN HENKILÖHAHMO.
Mestari St. Germain on itse myöntänyt olleensa 40:ssa ihmisruumiissa eri tehtävissä Maassa, ihmisten, joiden toiminta oli aina ihmisen ja hänen sielunsa vapautukseen tähtäävää, yksi niistä oli vapaustaistelija Simón Bolívar.
Mies oli todellinen, katso mitä Wikipedia sanoo hänestä täällä.

St. Germainen oletettavasti pitäisi asettaa NESARA tänne maahan. Hän väittää myös kirjoittaneensa Uuden Testamentin entisten elämiensä ja reinkarnaation avulla. Hän myöskin esittelee naulanreikiä kämmenissään, yrittäen esittää Häntä joka naulittiin ristille. Saatanan julkeudella ei ole rajaa!

NESARA = National Economic Security And Reformation Act. Lue lisää NESARASTA sivulta SAATANAN JUONET PALJASTETTU


Sanat Kumera tai Lucifer tai Saatana

Eräs suuri kerubi, suojelija, jonka sydän tuli ylpeäksi oman kauneutensa tähden, ihanuutensa tähden kadotti viisautensa (kts Ez. 28:12-19) ja hän muuttui Jumalan ja ihmissielujen viholliseksi. Hän on se vanha käärme, lohikäärme, synnin ja kaiken olemassaolevan pahuuden alku ja juuri!
Kirottu johti kapinaa Kaikkivaltiasta vastaan eksyttäen 1/3 osaa enkeleistä osallistumaan kapinaan hänen kanssaan. Hänet ja kaikki ainoan Kaikkivaltiaan Luoja Jumalan viholliset heitettiin ulos taivaasta hänen kanssaan.

Haluaa olla Jumala ja että kaikki palvoisivat häntä Jumalana. Hallitsee tulevaa maailmanhallitusta jossa kaikki palvovat häntä jumalana.
Jotkut ajattelevat että hän tulee itsenään, toiset uskovat hänen ottavan ihmisruumiin, maailman hallitsijan, ja johtaa maailmaa tuon henkilön kautta. Joka tapauksessa, Raamatun luotettava profeetallinen sana vakuuttaa hänen hallitsevan 3,5 vuotta ennen Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, toista tulemista.

"Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä." (Joh 8:44)

Hänen Tulevaisuutensa:
"Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti." (Ilm 20:10)

Lordi Ashtar

Lucifer-Saatana näyttelee Lordi Ashtarin osaa, Ashtar Council:in johtajaa (the Illuminati Council).
Monet jotka ovat mukana eliittisissä saatanallisissa ryhmissä kuten Valkoinen Veljeskunta ovat kuvailleet Saatanaa eli Luciferia vaaleaksi... Toiset kuvailevat että kulisseissa toimii "kontrolloijien neuvosto" (council of Controllers) joka johtaa kaikkia salaseuroja, ja ryhmiä, hallituksia, Illuminatia, etc,... kulisseissa...

Eikö tässä juuri puhuta Lordi Ashtarista ja Ashtar Councilista, joka tunnetaan myös nimellä THE GALACTIC COMMAND, COMMAND OF THE EXTRATERRESTRIAL FORCES OF THE INTERGALACTIC CONFEDERATION ja THE FLEET OF THE SOLAR CROSS (valitan käännöksen puutetta)?

Yhdellä NEW AGE sivulla kirjoitetaan: "On sanottu, että lordi Ashtar on toisella tasolla arkkienkeli Gabriel. Lordi Ashtar ei ole milloinkaan myöntänyt eikä kieltänyt. Voimme näin ollen vain pohdiskella; mutta siinä voisi olla järkeä, kun tiedämme, että arkkienkeli Gabriel on neljännen säteen, hohtavan valkean puhtauden ja ylösnousemuksen valon arkkienkeli! .... jne. Tämä kaikki on roskaa joka ei ansaitse enempää mainintaa tällä sivulla!"

Lue lisää Katolisesta Uskonnosta


Ashtar/Ishtar:in ja "taivaan kuningattaren" palvonta.
On jatkoa vanhalle babylonialaiselle "Ishtar" kultille. Se samaistuu jumaluuksiin: Sekhmet, Hathor, Isis, AphroditeHatonn - tai "Jumala", Christ Michael, tai Arkkienkeli Mikael

Yksi langennut enkeli joka sanoo olevansa "Komentaja / mestari Hatonn Galaktisesta Federaatiosta, Akaasialaisten Arkistojen (?=käännösongelma) vartija, ja Ashtar Command:in jäsen". Sanoo olevansa Kristus ja Jumala. Myöntää myöskin olevansa harmaa pitkä alien (grey alien). Käyttää yllämainittuja nimiä mutta istuu Ashtarin neuvostossa Hatonn:na. (Tämän olennon saatanallista valhetta voi lukea esim. täältä.)
Näyttelee montaa roolia, pääasiassa New Age ihmisten kanssa petkuttaen heitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ennen kaikkea että hän on Jumala.
Oletko ikinä ajatellut mitä muut olennot ajattelevat?? Kaikki he julistavat olevansa jumala tai Kristus, tai saavuttaneensa jumaluuden, tai että ovat valaistuneita tms. Saatana on täysin ristiriitainen valehteleva typerys!


Sanoo olevansa 2,5 metrinen avaruusolento.KUNINKAALLINEN VERI

Termi "royal" tai "real" (esp.) johtuu sanasta Sant-Graal, joka on sama kuin Pyhä Graal joka ilmeisesti ei vastaa tavallisen kansalaisen käsitystä siitä että se on malja jota Herra käytti viimeisellä aterialla opetuslastensa kanssa, vaan että "todellisuudessa" Pyhä Graal vihjaa Jeesuksen fyysiseen jälkeläisyyteen Maria Magdalenan kanssa. Tätä "salaisuutta" on sitten varjeltu mustasukkaisesti vuosisatojen ajan Temppeliritarien ja Prieuré de Sionin eli Siionin viisaiden toimesta, ja heidän mukaansa tuo jälkeläisyys on säilynyt meidän päiviimme saakka.
Ei missään tapauksessa ole sattuma että nyt, näinä lopun aikoina julkaistiin kirja ja elokuva "Da Vinci Koodi", jossa kerrotaan juuri tästä samasta valheesta. Näin(kö) ihmiskuntaa valmistetaan vastaanottamaan "messias", joka on "Jeesuksen verta"(?)

Kuninkaallinen veri -teorian edustajat

vahvimmat kuninkaallinen veri -kandidaatit Prinssi Charles, Walesin Prinssi

Tim Cohen kirjasssan Antikristus ja Kuppi Teetä esittää uskonsa että Prinssi Charles on tulevaisuuden Antikristus pohjautuen seuraaviin faktoihin Prinssi Charlesista:

1. Hänen kuninkaallinen hegemoniansa yli Euroopan Unionin on jo johtanut vaatimukseen että hänen pitäisi olla EU:n kuningas. [Chapter 2]

2. Hänen nimestään saadaan luku 666 sekä englanniksi että hepreaksi, käyttämällä Raamatullista järjestelmää uskollisesti. [Chapter 3]

3. Hänen syntyperänsä asettaa hänet Merovingian dynastian pääksi, sekä väittää että hän on Kuningas Daavidin, Jeesuksen, Muhammedin sekä Daanin heimon jälkeläinen. [Chapter 4]

4. Hänen kuninkaalliset esi-isänsä ovat väittäneet istuneensa Daavidin valtaistuimella melkein 2000 vuotta. [Chapter 5]

5. Hänen heraldinen (vaakunatieteellinen) selitys on kirjaimellinen kuvaus saatanallisesta kielikuvasta joka liittyy Antikristukseen sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa, jonka oligarkkinen voimanlähde on Uusi Maailman Järjestys. Sorry,.. taidoton käännös/arvaus alkuperäisestä: His heraldic achievement is a literal depiction of the satanic imagery associated with the Antichrist in both the Old and New Testaments, whose oligarchical powerbase is behind the quest for a New World Order [Chapters 6 - 7]. (Tämä liittyy suomalaisittain vaikeasti ymmärrettävään Britannian Heraldiikka ja aatelisarvo/ritarisääty- järjestelmään. Tämä järjestelmä pohjautuu täydellisesti vanhaan, syvään, voimakkaaseen noituuteen, ja tässä järjestelmässä kaikki Antikristuksesta ennustetut symbolit ovat läsnä!)

6. Hänen nykyinen voimansa ja valtaistuimensa ja 'suuri valtansa' kirjaimellisesti johtuu 'punaisesta lohikäärmeestä' eli Saatanasta (Walesin lippu on "punainen lohikäärme") [Chapter 8]

7. Hänen agendansa ajaa monia pahaenteisiä ja profeetallisia "aikain merkkejä" -- maailmanhallitusta. [Chapter 9]

8. Hänen monikasvoisten uskonnollisten, poliittisten ja muiden sidosten avulla hänestä on ilmeisesti tarkoitus tehdä pappi ja profeetta maailman suurille ja pienille uskonnoille, joihin sisältyy luopiokristillisyys, Juutalaisuus, Islam, Hindulaisuus, Buddhalaisuus, Zoroasterilaisuus, Wiccalaisuus ja Satanismi. [Chapter 10]

9. Hänen esiintymisensä mediassa on ollut yleisempää kuin kellään toisella ihmisellä. Hänellä on auktoriteettia vapaamuurareihin ja globaaliin Illuminatiin; hän on United World College:n pää; tälle järjestölle on annettu kunnia vuoden 1992 Rio de Janeiron Earth Summitin onnistumisesta; hän kontrolloi yli 100 maailman suurimman ylikansallisen korporaation bisnes-agendaa ja ympäristöpolitiikkaa; hän on pannut alulle monta YK:n ohjelmaa jotka on suunniteltu edistämään globalisaatiota sekä politiikkaa jotka painottavat "kestävää kehitystä" ja globaalia koulutusta.

10. Hänen Uuden maailmanjärjestyksen agendansa heijastaa Charlesin henkilökohtaista koko Lähi-Idän kattavan rauhanprosessin viemistä eteenpäin, joka tähän päivään mennessä on johtanut Oslo I ja oslo II -rauhansopimuksiin israelilaisten ja pelestiinalaisten välillä. Ei siis ole ihme että jokainen israelilainen poliitikko joka on koskaan vieraillut Washington D.C:ssä, on tehnyt välilaskun Lontooseen. [Chapter 12].

11. Terroristit ovat aina uhanneet Charlesin elämää (kuolinhaava joka paranee; Ilm. 13:3)?

12. Charles on jo ottanut sirun itseensä "oman henkilökohtaisen turvallisuutensa vuoksi". [Chapter 14]

13. Charlesin yleinen henkilökohtainen pätevyys tekee hänestä ensimmäisen todellisen ehdokkaan joka voisi täyttää Antikristuksen roolin. [Chapter 15]

Kommentti: Aika on häntä vastaan: Hän vanhenee (syntynyt 1948)
Prinssi William

Prinssi William Arthur Philip Louis Windsor

"Englanti tulee olemaan antikristuksen kehto, tästä ei ole epäilystäkään.
Prinssi William, on osa saatanallista salaliittoa jonka tavoitteena on laittaa antikristus Jerusalemin valtaistuimelle.
Walesin prinssi Charles on seuraava kruununperillinen ja seuraava on hänen poikansa William. Prinssi Charles ei ole suosittu kansansa keskuudessa; salaliittoteoriahuhut Dianan eliminoimisesta, hänen suhteensa henkilökohtaisen avustajansa Camilan kanssa, ovat vahingoittaneet Brittien Windsorin kuningashuoneen mainetta.

Olisi erittäin vaikeaa prinssille voittaa alamaistensa suosio, mikä tekee hänestä kykenemättömän seuraavaksi kuninkaaksi. Charlesin täytyisi siirtyä sivuun ja antaa tietä pojalleen Williamille, joka toisi uuden raikkaan kuvan englantilaiselle monarkialle jo koska tämä nauttii äitinsä "karismasta", näyttää olevan humaanimpi ja parempi ihminen, yleisön silmissä, kuin hänen ristiriitoja aiheuttava isänsä. Lisäksi, on jo aika, että "uusi" Kuningas Arthur toisi uuden vaurauden, rauhan, harmonian, ja rakkauden ajan, joka täyttäisi koko maan: CAMELOT, paluu maagiseen aikaan.
Jos Charles luopuu vuorostaan päästä kuninkaaksi brittiläiselle valtaistuimelle, tämä olisi hyvin merkityksellistä profeetallisesti koska se poistaisi verhon joka peittää prinssin todellisen identiteetin, täyttäen näin Daniel 9:26 "...hyökkäävän ruhtinaan väki..." (tämä profetia täyttyi kylläkin jo Jerusalemin tuhossa v. 70) (lainaus yhdeltä sivulta) Mutta onko Charles sittenkin Antikristus?!


Antikristus on Daanin sukukunnasta...keltti, merovengian?

Raamatusta voimme ymmärtää että Jumala tuomitsee kansansa Danin kautta, tästä osoituksena esim. Jaakob kutsui poikansa ja sanoi: "Kokoontukaa, niin minä ilmoitan teille, mitä teille päivien lopulla tapahtuu... Daan hankkii oikeutta kansalleen (KJV "Dan shall judge his people"), hänkin yhtenä Israelin sukukunnista. Daan on käärmeenä tiellä, on polulla kyynä, joka puree hevosta vuohiseen, niin että ratsastaja syöksyy selin maahan. (1.Moos.49:1,16-17)
Niin Raakel sanoi: "Jumala hankki minulle oikeuden (KJV "God hath judged me"), ja hän kuuli minun ääneni ja antoi minulle pojan". Sentähden hän antoi hänelle nimen Daan.(1.Moos.30:6) Nimi Dan merkitsee "hän on tuominnut", "hän on ratkaissut asian".
Sillä kuule! Sanansaattaja Daanista, onnettomuuden julistaja Efraimin vuorilta! ...Hävitys tulee hävityksen päälle, sillä koko maa on tuhottu; äkisti ovat minun majani tuhotut.. Sillä näin sanoo Herra: Koko maa tulee autioksi, vaikka minä en siitä peräti loppua tee... (Jer.4:15,20,27)

Danin sukukunta puuttuu Ilm.7:4-8:ssa 144 000 sinetillä merkittävän juutalaisen listasta. Tämä sukukunta tekee vakavan rikoksen! Daanilaiset olivat erityisen väkivaltaisia ja pahoja ihmisiä ja palvoivat veistettyä jumalankuvaa, kts. Tuom. 18:27-31, mutta tuleeko "laittomuuden ihminenkin" heidän jälkeläisistään! Voi voi!
Tunnetko tarinan Simsonista? Simson oli Daanilainen (kts. Tuom.13:2,25). Hän oli nasiiri (ei saanut juoda alkoholia, koskea kuollutta eikä leikata hiuksiaan). Ranskassa vuosina 476-750 hallinneet Merovengialaiset kuninkaat tunnettiin pitkistä hiuksistaan, he uskoivat olleensa Daanin jälkeläisiä. Tänä päivänä, Merovengialaisten uskotaan edustavan antikristuksen verilinjaa, perustuen valheeseen "Jeesuksen ja Maria Magdalenan jälkeläisistä".
Daanin jälkeläisiä löytyy nykyään erityisesti Irlannista, Skotlannista (Celts) ja Tanskasta (DANmark). Tämä vahvistaa teoriaa että antikristus tulisi Britanniasta.
Read more: The Lost Tribe Of Dan

Bashar Al-Assad

Bashar Al-Assad tai muu syyrialainen

Joidenkin Raamatuntutkijoiden, sellaisten kuin Scot Dryer DVD:llään "The Rise of the Islamic Antichrist" mukaan Kirjoitukset (erityisesti Dan.11) puhuvat siitä, että Antikristus tulee Assurista (Syyriasta). Syyrian nykyinen hallitsija on kansansa keskuudessa palvottu häikäilemätön ja julma diktaattori Bashar Al-Assad (massahypnoosikykyjä?). Hän on syntynyt pahaenteisesti 11. syyskuuta 1965 (hänen vaimonsa on syntynyt 11.11!). On opiskellut Englannissa ja puhuu englantia ja ranskaa. Hänen arvellaan olevan mies paikallaan Illuminatin suunnitelmassa tuhota Israel, sodassa jonka on tarkoitus tuoda Antikristus maailman näyttämölle. Saako sotamenestys muslimit ymmärtämään että Al-Assad onkin heidän kauan odottamansa mahdi? Meneekö saatana jossakin vaiheessa sisään tähän mieheen ja kohottaa hänet Antikristukseksi?
Lisätietoja Scot Dryerin nettisivuilla ja/tai lue osa 29 The Full Restoration of Israel Seriesistä! (english/spanish.


Espanjan Prinssi Felipe

Espanjan kuninkaallisen perheen suonissa virtaa "kuninkaallinen veri", heidän uskotaan olevan, valheellisesti, Jeesuksen verilinjaa, Merovengian.
Samalla tapaa kaikki Euroopan kuninkaalliset perheet ovat epäilyksen alla.
Kaikki näiden perheiden jäsenet: Astor, Bundy, Collins, Dupont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rotschild, Russell, Van Duyn ja Merovengian ovat mahdollisia, koska valheen mukaan he ovat Jeesuksen verta (jolla tämän Illuminatin "the Da Vinci Code" valheen mukaan, oli lapsia).

Kuninkaallinen veri-osio päättyy tähän.Adolf Hitlerin klooni tai joku muu klooni

" Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen...

"Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen..." (Ilm 17:8,11)

Jotkut ovat ymmärtäneet että Antikristus olisi jonkun menneisyyden pedon klooni. Tämä teoria näyttää vähintäänkin oudolta...


Amerikan Yhdysvaltojen presidentti

Kuka tahansa hän onkaan. Se on Illuminatin pysyvä vakanssi.

Jos luulet että USAn presidentti on uudestisyntynyt kristitty, sinun olisi syytä lukea nämä Jeesuksen sanat: "Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään." (Matt 7:15)
Mitkä olivat esim. kristittynä pidetyn George Bushin hedelmät? President Bush -- Bad Fruits versus Good Fruits


Miguel Ángel Sosa Vásquez = Michel Smiely, the 666

itse julistautunut antikristus

Dominikaanisesta tasavallasta lähtöisin oleva, Ruotsissa asuva, maan kansalaisuuden omaava mies, runoilija, joka monilla internetsivuillaan, julistaa olevansa "Jumalan rakas poika ja edustaja 666".
Jo 14 heinäkuuta 1989 esitti EEC:lle hänen "Projekti 666":nsa jossa hän esittää 12 kohdan ohjelmansa jotka ovat hänen maailman hallinta projektinsa tavoitteet. Sen lisäksi että hänestä itsestään tulisi Euroopan Unionin presidentti (hän haluaa muuttaa EU:n "Lännen Rooman Imperiumiksi") se sisältää mm. juutalais/palestiinalais konfliktin ratkaisun, uuden maailmanlaajuisen talousjärjestelmän luomisen (mikrosiru- implantin laittaminen käteen), maailmanlaajuisen kristinusko-uskonnon luominen, jne. jotka kaikki ovat asioita, joita antikristus Raamatun mukaan tekee hallintansa aikana. Kaiken lisäksi hän lupaa toteuttaa ohjelmansa 42 kk (3,5 v) aikana.

Kuitenkin, niin kauan kun hänellä ei ole valtaa (eikä rahaa) ei ole vaaraa että hän voisi toteuttaa projektinsa, mutta jos hän jonain päivänä jollain käsittämättömällä tavalla nousee EU:n johtoon niin "Varoitus!" Hän olisi antikristus. Joten jäämme tarkkailemaan tilannetta.

Hänen laaja internetsivunsa, englanniksi ja espanjaksi, on tässä osoitteessa: http://www.the666.com/ (sillä on yli 15 eri domainia)
Kommentti: Hänen sivujensa sekainen ja lapsellinen ulkoasu vähentää vakavasti hänen viestinsä uskottavuutta!


profetian mukaan hän on Petrus Romanus
Onko hän antikristus?

"Petrus Romanus", paavi no. 112 pyhän Malachy:n profetian mukaan

Pyhän (sitä hän ei oikeasti ole) Malachyn (Malachy O Morgain, 1094-1148) profetiat ovat kaksi tekstiä jotka oletettavasti paljastettiin tälle Irlantilaiselle katolilaiselle arkkipiispalle hänen Rooman vierailun aikana vuonna 1139. Malachy O Morgain oli irlantilainen pappi ja näkijä, joka laati etukäteen luettelon kaikista tulevista katolisen kirkon paaveista. Lista käsittää kaikkiaan 112 paavia vuodesta 1143, jolloin virkaan valittiin Celestinus II, aina Kristuksen toiseen tulemukseen saakka. Luettelossa ei mainita paavien oikeita nimiä, vaan ainoastaan eräänlainen vertauskuvallinen nimi, joka kuvaa kyseisen paavin luonnetta ja elämäntyötä.
Benedictus XVI:tä Malakias kutsui nimellä "De Gloria Olivae" eli "Öljypuun kunniasta". Profetian mukaan hänen seuraajansa on Petrus Romanus- Peter The Roman (Pietari Roomalainen), se on vuodesta 2013 paavin virassa ollut Jorge Mario Bergoglio, tämä olisi viimeinen paavi ennen Jeesuksen tuloa, lisäksi sanotaan In psecutione.extre- ma S.R.E.sedebit. (S.R.E. = Sacræ Romanæ Ecclesiæ) Petrus Romanus, qui pascet oues in mul- tis tribulationibus: quibus transactis ci- uitas septicollis di- ruetur, & Judex tre medus iudicabit po pulum suum. Finis. joka suomennettuna on: Viimeisen vainon aikana Rooman pyhä kirkko hallitsee. Petrus Romanus, joka ruokkii laumaansa paljojen koettelemusten keskellä; jonka jälkeen, seitsemän kukkulan kaupunki [Rooma] tuhotaan ja Kauhistuttava Tuomari tuomitsee kansan. Loppu.» Enemmän informaatiota aiheesta täällä
HUOM: tämä "profetia" tulee saatanallisesta lähteestä (katolilainen), joten siihen ei voi luottaa liikaa."Musta Paavi", Jesuiittojen Kenraali

Tällä hetkellä (14.10.2016 lähtien) titteliä pitää Arturo Marcelino Sosa Abascal. Sanotaan että hänellä on todellinen valta Vatikaanissa.(?)

Eräs lainaus:

"Jesuiitat on sotilaallinen, ei uskonnollinen, organisaatio. Heidän johtajansa on armeijan kenraali, ei pelkkä apotti isä luostarista. Tämän organisaation tavoite on: VALTA. Hirmuvalta äärimmäisessä merkityksessään. Absoluuttinen valta, universaali valta, valta kontrolloida koko maailmaa yhden miehen tahdosta. Jesuiittalaisuus on hirmuvalloista absoluuttisin: ja samalla suurin ja mahtavin väärinkäyttö...

"Jesuiittojen kenraali vaatii olla isäntä, suvereeni, suvereenien suvereeni. Missätahansa missä jesuiitat hyväksytään he ovat isäntiä, maksoi mitä maksoi. Heidän yhdistyksensä on luonteeltaan diktatuurinen, ja sen vuoksi se on kaiken kansanvallan leppymätön vihollinen. Jokainen teko, jokainen rikos, hirvittävinkin, on ansiokas, jos se tehdään Jesuiittojen järjestön edun nimissä tai Kenraalin käskystä". [teoksesta: Fifty Years In The Church Of Rome, Charles Chiniquy, 1968, reprinted from the 1886 edition, quoting Memorial Of The Captivity Of Napolean At St. Helena"]

"Toisen maailmansodan jälkeen jesuiittojen poliittinen toiminta on aktivoitunut uudelleen, erityisesti EU:n perustamisen jälkeen. Nykyisin jesuiitat toimivat myös Venäjällä. Luterilainen kirkko on jo jesuiittojen ruodussa, samoin Suomen suurimpien kustantajien uskonto-aiheinen kirjallisuus. Brasiliassa jesuiitat käyvät omaa sotaansa maan noin 20 miljoonaa raamattukristittyä vastaan ja YK:ssa jesuiitat ja sosialistit ovat yhdistäneet voimansa. Ilmestyskirjan tapahtumain näyttämö alkaa olla kirkon osalta valmis. Purppuraan puettu ratsastaja on valmis nousemaan punaisen pedon selkään..." myös täällä aiheesta englanniksi.


Antikristus (Sananda?) ja väärä profeetta (St. Germain?)
Onko tämä todellisuutta lähitulevaisuudessa: Antikristus (Sananda?) ja väärä profeetta (St. Germain?)


LINKKEJÄ

(Ilm 14:9) Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
10. niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
11. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin."

"Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."
..."Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen."
(Ilm 19:20, Ilm 20:15)

Sinua on varoitettu. Jumalan elävä Sana käy toteen niinkuin se on täyttynyt tähänkin asti (katso Profetialista)
Tunne Totuus ennen kuin on liian myöhäistä!

Jeesus ainoa turva

Pelastava usko tarkoittaa, että sinun on tunnustettava että:

Tarvitsen Pelastajaa.

"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla." (Room 3:23)
"...vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne," (Jes 59:2a)

Kristus kuoli puolestani.

"Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö;" (1 Piet 3:18)

"Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahojen tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavojensa kautta me olemme parannetut."(Jes.53:4-5)Haluatko olla voittajan vai häviäjän puolella? Oletko valmis kohtaamaan Jumalan vihan (ellet antaudu Hänen rakkautensa edessä?)


Pelastut vain jos uskot Jeesukseen, pyydät ja annat anteeksi ja teet parannuksen synneistäsi. Kristinusko eroaa uskonnoista siinä että kyse on henkilökohtaisesta suhteesta elävään persoonaan (Jeesus) ja Jeesus tulee Pyhän Hengen välityksellä asumaan sinuun ja muuttaa sinut. Tehtäväsi on vain antautua ehdoitta Hänelle, elämäsi muuttuu!

Minun tarvitsee tehdä parannus synneistäni.

"Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon." (Sananlaskut 28:13)
"Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois." (Apt 3:19a)

Minun tarvitsee ottaa Jeesus uskossa vastaan.

"Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä." (Joh 1:12)

Voin olla varma pelastuksestani.

"Jolla Poika on, sillä on elämä." (1 Joh 5:12a)
"Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään." (Joh 5:24)

Minun tarvitsee ottaa kaste Jeesuksen nimeen (lue lisää)

"Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen." (Mark. 16:16)

Voit rukoilla esimerkiksi näin:

"Rakas taivaallinen Isä, tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Pane minuun kalliin veresi merkki. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN."
SISÄLLYSLUETTELO

2.7.2006 (päivitetty 2.5.2020)

Kirjoittanut/koonnut Toni Arias